Äldre blogginlägg

Nu hittade jag ett av mina äldre blogginlägg på bloglovin

För 11 år sedan

Dags att maila och stå på sig

Dags att maila och stå på sig

Ni kanske minns när jag köpte en Sodastream maskin åt mina föräldrar till julen, de tyckte bra om den. Men ända från början var den lite trög att öppna och stänga. I januari började jag skriva e-post med CDON:s supportern, och försökte reda ut problemet. Från CDON skickade de ett brev med instruktioner om hur man kunde skicka produkten på service. Sedan blev det så att mina föräldrar skickade maskinen på service.

Nu har det gått flera veckor sen dess, igår var det dags att maila och stå på sig. Jag förklarade att vi hade skickat en Sodastream på service. Sen fick jag ett svar som dessutom var på engelska, men det var inte svar på min fråga. Jag skrev ungerfär detsamma som igår, och frågade om de kan fixa eller om vi får en ny. Ja det får vi vänta och se.

Kram

Lämna ett svar