Besökte sjukskötaren

Med vår sjuksköterska var jag till HVC, och besökte sjukskötaren för att visa upp förhårdnaden på mina knän. Förhårdnaderna har jag haft i många år nu, smort knäna med alla möjliga fotkräm morgon och kväll, men de har inte farit helt bort. Trots förklaringarna om att jag kryper till en del, sättet som gör mig självständig och man vill bevara det. Ja detta verkade vara svårt att förstå, och man sade att jag borde sluta krypa. Då sade min personal att ett sådant alternativ fanns inte, och samma mening fick man upprepa några gånger. En bild togs av mina knän, och sedan skulle det bli konsultering med en läkare. Sjukskötaren visade en fotkräm som man kunde prova smörja mina knän med, och smorde sen knäna .

Då allt var klart och vi med min personal klädde ytterkläderna på. Ja då var det att konstatera, man fick försöka vara tyst och hålla sig för att inte släppa ut ”grodor.”

Lämna ett svar