Vad är det som händer?🤔🎅

ZZZZ, ZZZZ, ZZZZ…… Jag önskar att det är en ond dröm. Jäääsp, låt mig sova vidare, nehej, inte är det dags att vakna . Så jag får nog slumra till o. lite till o. lite till o. lite…. ZZZ, ZZZ…. Låt min luva vara, nämen lämna mig ifred, lyft inte upp mig, jag tål inte att man lyfter upp mig. 🎅 VAD ÄR DET SOM HÄNDER?🤔🎅 SUSIE, Suusiiee? Vad är det för sätt att väcka mitt i sömnen??🤔🎅

Hej, Ni hörde väl att tomten höll på att vakna. I mina öron lät det som ett mummel, och jag kunde inte urskilja orden. Kom ihåg att tomten är ett år äldre.

Jaa dendär Susie verkar inte höra, jag tror att hon borde tvätta sina öron. Det blir nog att tala allvar med Susie. Fingrarna flyger över tangenterna. 🎅🤔 Psst…. psst… pssst.

Hej tomten, roligt att se dej. 😊😊 Jag tänkte låta dig vakna i lugn och ro. Själv tänkte jag ta kväll nu, vi får prata mer i morgon.

Jaså, roligt att ses igen?🤔🎅 Först blir man väckt, å, sen…sen … när man har vaknat ordentligt, jadå hinner hon inte… inte prata. Alltså Susie är en omöjlig typ… Hmmm, hmmm, hmmm…..???🤔🤔🤔

Lämna ett svar