Fysioterapi och mål

Dagens fysioterapi var min andra terapi efter sommaren. Nu var det dags att få mål för både fysioterapi och vattenterapi till pappers, det har nog varit på tal om dem förut. Idag är det obligatoriskt att terapierna ska bli skrivna i ett formulär enligt Fpa. Med min fysioterapeut satte vi mål med något som hade med: balans, trygghet och att kunna känna sig avslappnad. Sedan var det att jag ska stiga upp och sätta mig ner, så många gånger utan att jag behöver vila. Detta togs på tid, ungefär nio gånger på en minut klarade jag av att göra det.

Det känns svårt att skriva rimliga mål. Lätt vill det bli att man skriver lite flummigt, så på formuleringen. måste man tänka på. Och i min ålder är det att kunna behålla konditionen. Lite töjningar hann vi göra idag.😊

Lämna ett svar