Bra att ha säkerhetskopia och assistans

inuti mig finns det en frustation och besvikelse, över att blogginläggen raderades bort. Lite bättre känns det när jag vet att det finns en säkerhetskopia på allt, så det är bra att ha. Nästa steg blir att fundera, om man ska föra dem till min nuvarande bloggsida eller ska det bli en ny webbplats. Överföringen kräver en förminskning av filen.

På dagens assistans försökte vi med assistenten lösa problemet med servern, men det lyckades tyvärr inte. Då började vi bolla med olika funderingar om webbplatser. Nu märker jag andra problem med WordPress också. Men nu härefter tar jag en säkerhetskopia och laddar ner på datorn varje vecka.

En del pelargoner på terrassen fick lite vatten. Inomhus växterna behövde inget vatten. Nu idag fick jag veta att min vattenterapi börjar på torsdag, och beställde taxiskjuts.😊

Lämna ett svar