Om företaget

Jakobstad 28.11.2013

 

Hejsan!

 

Jag heter Susie Stenberg och driver ett företag, som söker samarbetspartners för att understöda min blogg ”Hejsvejs en annorlunda vardag”. Bloggen har haft 11890 sidovisningar under mars –november 2013.

 

 

Samarbetet skulle medföra mera synlighet både för er och mig. Möjligheten finns att man kan lägga en annons på bloggsidan, samtidigt som läsarna läser bloggen, ser de annonsen också.

 

Bloggen handlar om hur en vardag ser ut för en funktionshindrad person. Samtidigt vill jag ge mera kunskap om funktionshinder.

 

Berättar kort on min bakgrund. Då jag skulle börja skolgång på mitten av 1980-talet fanns det ingen klass för funktionshindrade i Jakobstad. Därför grundades en egen klass för mig och en annan elev. Sedan var det inget som kunde hejda klassens tillväxt.

 

 

I lågstadiet blev jag mer och mer integrerad i vanlig klass. Jag gick i ett helt vanligt högstadium och gymnasium. Tiden i högstadiet var en jobbig period för mig, då ungdomar går igenom puberteten. Att hitta kompisar för en funktionshindrad tjej var inte det lättaste, ofta blev jag lämnad utanför. Mina föräldrar försökte förbättra situationen genom att tala med skolan och ordnade en klassfest hemma hos oss. Men ingenting hjälpte. I gymnasiet gick det bättre, tack vare mina assistenter som var sociala, och tog mig ut på fritiden.

 

Småningom fick jag mera kamrater. Studenten skrev jag år 2000. Efter mitt mellanår på Kristliga folkhögskolan i Nykarleby, började jag på en treårig merkonomutbildning på Arlainstitutet i Esbo. Jag blev färdig merkonom på våren 2004, och i november fick jag jobb på Jakobstads parkeringsövervakning. Jag arbetar fyra timmar fyra dagar i veckan, skriver in felparkeringslappar på datorn.

 

Efter att min arbetsdag är slut är administrationen av min blogg en intressant och lämplig fritidssysselsättning för mig. Nu skulle jag vilja utveckla bloggen till en samarbetsblogg och bjuder in företag och privatpersoner i samarbetet.

 

 

Ifall intresse finns kan ni skriva e-post: susie.stenberg@multi.fi Jag skulle vara tacksam för samarbetet med er.

 

 

 

 

 

Med vänlig hälsning

 

Susie Stenberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.