Överraskningsbesök och tog titt på akvarie modeller🐟

När jag kom hem från min vattenterapi, hade jag fått överraskningsbesök av mor. Hade inte vetat att jag skulle få ett annat besök, utom att min bror var på väg och vi skulle ta en titt på akvarie modeller, och vi kom samtidigt hit till lägenheten. Personalen frågade mig ifall det var okej, med att man hade släppt in min mor även om jag inte var hemma, jag svarade att det var det. På ett sätt förstår jag personalen, och det är bra att man har vissa regler. Hur som helst var det trevligt att få träffa mor.❤️

Sedan började vi med min bror mäta och se på nätet olika akvariemodeller. Det kommer att bli ett lite större akvarium och nytt skåp. Ja det fanns några modeller, men vi ska vad det finns i Vasa då min bror far dit i början av nästa vecka. Man var överens att akvariet inte skulle vara mindre, nu har jag haft en 90 liters. Och ett större är lättare att hålla ren.😊🐟

Lämna ett svar