☘️ Sommarblommor ☘️

När jag hade assistans idag, planterade vi mina sommarblommor ute på terrassen Det kändes bra att få blommorna ner i jorden. Samtidigt tog assistenten ut pelargonerna som har varit inne på fönsterbrädet, jag tyckte att tiden var inne och sätta ut dem. Åtminstone var det några pelargoner som till färgen började se ut som om de ville komma ut i den friska luften.

Idag fick alla blommor både ute och inne lite näring. Blommorna var ganska törstiga, och självbevattningskrukornas tankar fylldes på.😊☘️

Jag blev riktig nöjd med blommorna.😊Nu känns det lite mer sommar Ikväll tog jag och bytte bilden på bloggsidan, en uppdatering var på sin plats tyckte jag.😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.