Aha det var terrassdörren som fick igång alarmet🤔🤣

I morse blev det med personalen tal om uteblommor och växter. Då bad jag om att man skulle ta en titt på min en ute på terrassen, och det var klart att man öppnade dörren. Sedan var det inget mer om detta, jag blev och drack min andra mugg kaffe. Så efter en stund kom en annan handledare och frågade ifall jag hade ringt på alarmet. Lite förvirrad svarade jag att det hade jag inte gjort, och såg mot nattduksbordet där alarm armbandet låg.

Och först på dagen gick det upp: ”Aha det var terrassdörren som fick igång alarmet.”🤔🤣 Då man pratade om att alarmet kan komma från terrassdörrarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.