Project LIV

”Att gå med en bit längs vägen… det är något vi ofta har förmånen att få göra på Project liv. Idag fick vi träffa en familj som kämpar med svår sjukdom hos den yngsta av de tre barnen. Han genomgick så sent som i april ännu en tuff operation. MEN idag var sonens väntan över och hans dröm om en egen Playstation blev sann! Och kan ni tänka er, med i gåvan fanns också samma spel som de haft på sjukhuset i Åbo. Är det verkligen sant, är den här min? Frågade han med ögon fyllda till bredden av beundran, tacksamhet och glädje ❤️ Tack för att vi fick gå med er en bit på vägen. Vi önskar er all kraft och ork framåt. Ni är inte ensamma! ❤️💙💛Familjen ville inte synas i bild, så är det ofta och så ska det få vara. Det känns viktigt för oss att vi respekterar det❤️#tobringbackalostsmile #itscooltocare”

// Project LIV

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.