Mötet med funktionshinderservice

Mötet med funktionshinderservice gick bra. Jag berättade med lite hjälp om dagens situation och behovet av assistans. Man frågade även tanken om att flytta till ett gruppoboende, men det såg varken jag eller min bror någon anledning till. Jag behöver få ha något eget. Förståelsen för situationen fanns, man måste ta och prata med en förman innan man kan säga ja eller nej.

Frågan om jobb togs upp, dagliga verksamheten skulle vara en tillfällig lösning. Ja det skulle vara viktigt för mig att komma lite bort härifrån, och få vara social. Det skulle lätta upp situationen också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.