Bloggen har funnits i elva Ă„rđŸ« 

Just idag har bloggen funnits i elva Är. Och i elva Är har jag delat mitt liv, om hur det Àr att leva med en funktionsnedsÀttning. Genom att blogga vill jag visa att man kan leva ett gott liv, Àven om jag behöver assistans för att fÄ vardagen att fungera.

Livet Ă€r inte alltid dans pĂ„ rosor. Jag har fĂ„tt kanske kĂ€mpa mer Ă€n andra mĂ€nniskor, men vill man nĂ„ ett mĂ„l sĂ„ krĂ€vs det envishet. Samma sak gĂ€ller det om man vill kĂ€mpa för sina rĂ€ttigheter. MĂ„nga kan kanske tycka att mitt liv verkar vara krĂ„ngligt, men det Ă€r inte det. Livet blir sĂ„som man sjĂ€lv gör det till. Jag vĂ€lkomnar alla och lĂ€sa min blogg.đŸ« đŸ˜Š

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.