Project Liv

Visste du att 1 av 100 barn föds med hjärtfel? Den 7-14.2 firas hjärtebarnsveckan i Finland och i år är det 10 året som det firas. Det vill vi uppmärksamma genom att uppmuntra 25 st barn/unga med medfött hjärtfel. Känner du någon sådan så nominera då hen till oss på adressen yvonne@projectliv.fi senast den 14.2.2023. (De som inte tidigare fått något av Project Liv rf har ”förkörsrätt”)

Kom ihåg att du måste ha familjens tillstånd till nomineringen!

Tiesitkö että yksi sadasta lapsesta syntyy sydänvikaisena?

7-14.2 vietetään sydänlastenviikkoa Suomessa, jo kymmenettä vuotta tänä vuonna! Siksi haluamme ilahduttaa 25 lasta/nuorta joilla on synnynnäinen sydänvika. Jos tunnet tällaisen lapsen/nuoren, niin ilmoita hänet meille osoitteeseen yvonne@projectliv.fi viimeistään 14.2.2023. (He, jotka eivät ole aiemmin saaneet Project Liv ry:ltä jotain, ovat etusijalla.)

Muista että sinulla täytyy olla perheen suostumus ehdotukseen!”

// Project Liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.