Bedömning av talterapi

Det visade sig att talterapi besöket var en bedömning av terapi, som sedan förs vidare till Fpa som ville ha mer information av mitt behov. Bedömningen gjordes av talterapeuten som jag hade någon gång i tonåren, eftersom studeranden som ringde mig hade blivit sjuk. Det var kanske lika bra, när jag inte visste vad besöket skulle handla om. Jag kände mig glad när mor var med mig.

Alla test eller övningar man bad mig att göra gick nog bra. Lite besviken på mig själv blev jag, då man ville se hur jag använder mobilen. Annars diskuterade vil med talterapeuten bland annat möjligheten till taltolk för framtida behov. Nu hade jag själv att ansöka talterapi, och man skulle försöka ringa Fpa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.