Herregud & Co firar 10 år

I”dag firar Herregud & Co 10 år 🥳 Det här är den allra första bilden som lades upp på Herregud & Co:s Facebook-sida den 26 januari 2013. Bilden fick 11 likes, en delningen och en kommentar: ”Underbart”. Jag är lite glad att det är just den här bilden som blev den första.
När jag började följa min stjärna, med den enkla ambitionen att med mina små ögonblicksbilder sprida glädje, hopp och eftertanke, så hade jag ingen aning om att det skulle växa till något så här stort. Att jag som knappt kan rita en rund cirkel får
vara med om den här resan visar väl att alla kan följa sin stjärna och förverkliga sin dröm, vad den nu är. Så var uppmärksam! En dag kanske en stjärna kommer och säger: Följ mig! ⭐️ Tack till alla er som följer, gillar och delar! Utan er skulle det inte vara möjligt” 🤩

// Herregud &

tioårsjubileum #herregudco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.