Vattenterapi kändes bra

Ja jag kom ihåg hur man körde med elrullstolen in i Vipparin, tänk att det var nästan tre år sedan jag hade gjort det. Man hjälpte mig med att betala min skjuts, denhär gången med pengar. Trevligt att komma fram till simhallen, och veta att man hade en bekant assistent som väntade på en. Själv fick jag tänka och påminna mig hur det var smidigt att röra sig omklädnings- och tvättrummet, och allt gick ju bra.😊

I början kändes vattnet lite kallt, det gick bättre sen när jag började simma och röra på mig. Min vattenterapi gick bra kroppen slappnade ganska bra av, höften till och med. Att få vara i vattnet kändes bra.😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.