Alla slags frĂ„gorđŸ€”

Ja vid det hĂ€r laget borde jag vara van med alla slags frĂ„gor, men kvĂ€llens frĂ„ga kom som en blixt frĂ„n blĂ„ himmel.đŸ€” Jag var liksom inte förberedd pĂ„ att fĂ„ den. NĂ€r jag var nyduschat och satt med en handduk , dĂ„ frĂ„gade man om det gick bra att öppna badrumsdörren. det var ju sĂ„ varmt. VĂ€nligt svarade jag , bara jag fĂ„r pyjamas övre del pĂ„ mig, dĂ„ kan vi öppna dörren. Efter duschen kĂ€nns det ganska svalt tycker jag, men det tĂ€nkte jag bara för mig sjĂ€lv.

Nu hoppas jag ,att man inte tĂ€nkte efter pĂ„ vad man frĂ„gade. Jag blev Ă€n en gĂ„ng förvĂ„nad över frĂ„gan.đŸ€” Men det kommer vĂ€l nya frĂ„gor.đŸ€”đŸ€Ł

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.