Fuffens på gång?🤔🎅

Hej Susie, Nu hänger jag inte riktigt med. Igår såg du lite bekymrad, men nu ser du lite finurlig ut och som om du skulle ha något fuffens på gång. Vad är det?🤔🎅 Jag som tomte har rätt att få veta. Så står det i regelboken med tomtens uppgifter.

Hej tomten, Åh, Du märker allt du. Ja igår hade jag lite strul med bloggen och kunde inte skriva. Och nu för en stund sedan var jag inne på Fpas sidor och smygtittade på terapibeslut. Ja jag kommer att få vattenterapi, så det känner jag mig glad över. Men brevet blir postad i morgon. Inte behöver jag berätta allt för dig tomten. Detdär med regelboken säger du bara.🤣🤣

Aha Susie, Jag hade rätt i att du hade fuffens på gång. Inte bra, inte bra, inte bra. Susie, varför kunde du inte vänta på posten då?🤔🎅 Det finns visst en regelbok, en stor och tjock. Akta dig så jag inte blir tvungen att ta fram den..

Tja, tomten, jag var kanske för nyfiken. Du, jag tror att det är dags för mig och lugna ner mig. Så hejdå.

Åh hejdå.🎅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.