Tomten fnissar🎅

Nu kan jag bĂ„de se och höra hur tomten fnissar, nĂ€r jag berĂ€ttade om dĂ„ jag glömde min hemnyckel. Lite glad Ă€r han vĂ€l nĂ€r jag erkĂ€nde det. Ser ni, med tomten vet man inte.đŸ€ŁđŸŽ…

Hej Susie, fnissar jag?đŸ€”đŸŽ…Neeej, det gör jag vĂ€l inte.đŸŽ…đŸ€” Ha, ha, ha, ha!!!đŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€Ł Hur kan du tĂ€nka sĂ„nt om mig??đŸ€”đŸŽ… Jag Ă€r vĂ€l alltid vĂ€nlig mot dig eller..ell..ee… rr… eller hh…. uu… rr… hur?đŸ€”đŸŽ… Nu hĂ€nger jag inte med.

Ja utom nĂ€r du tomten Ă€r missnöjd, med det jag gör. Du tomten, kan inte se pĂ„ mig utan att börja fnissa. SĂ„ nu sĂ€ger jag hej.😊

Susie, det Ă€r ju helt nĂ„got annat. Ha, ha, ha, ha!!!!đŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€Ł Bli inte sĂ„dĂ€r trĂ„kig nu igen. Hej, hallĂ„, jag ser ju att du skriver. Hej, i stugan , Ă€r nĂ„gon hemma?đŸŽ…đŸ€” Susie sitter och smĂ„skrattar , försöker hĂ„lla minen men hon svarar inte. Men jag sĂ€ger vĂ€l hej jag ocksĂ„.đŸ€”đŸŽ…

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.