Vart kom jag ‽🎅🤔

Vänta nu, men snälla ta inte i luvan och inte i armarna. Hörde du, Susie  Hörde du‽🎅🤔 Aj,dra inte,  hjääälp!!!Och nej, nej, jag vill inte ner i mörkret, Susie hör du mig‽🤔🎅 Du lovade att vara varsam när du packar ner mig,men vad gör du då ‽Susie, du gör tvärtom. 🤔🎅

Hej Tomten, du vet att jag måste bära på ett sätt som jag kan göra. Man måste tåla lite, och jag tog inte så hårt. Du var inte länge i väskan. Tomten, såg du din nya vän kom också med ‽🤔😊

Och vart kom jag ‽🤔🎅 Vad är det för något jag står på‽🤔🎅 Tomteflìckan är inte min nya vän, du vet mycket väl. Susie, nu har du varit där i köket hela tiden .Lite rim och fason om jag får be och tänk på mig lite. 🎅😊

Det är en skrivare som du står på. Tomten, vad var det du kallade din vän för ‽🤔Tyckte att det Tomteflìckan eller något liknande, ja det går framåt tycker jag. Och Tomten, du vet ju att jag vill vara med mina nära och kära nu på julen. Tänkte säga hej nu.

En skrivare ‽ Men Susie , tänk om jag börjar att protestera‽😊🤔Du kan bara inte göra såhär mot mig . Det går bara inte. Susie, hör du mig ‽🤔🎅 Ja då säger jag väl också hej,..🤔

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.