Suttit och pratat i mobiltelefonen🎅

Jag tror nĂ€stan att Susie hĂ„ller pĂ„ att bli bĂ€ttre, Ă„tminstone har hon suttit och pratat i mobiltelefonen. Ja med sina vĂ€nner har hon tid för, men inte för mig. NĂ€stan att jag hade velat ropa att Susie skulle sluta prata, men tror ni att hon hade gjort det?đŸ€”đŸŽ… NEJ, NEJ, Det tror jag knappast . Nu i dagarna har det varit tal om julen, förstĂ„r inte varför det ska bli sĂ„ mycket prat om det för att julen kommer varje Ă„r?đŸ€”đŸ€”đŸŽ… FörstĂ„r ni det?đŸ€”đŸ€”đŸŽ…

Tomten hej, Vad sitter du och hittar pĂ„ nu igen?đŸ€”đŸ€”đŸ€” Ja jag mĂ„r lite bĂ€ttre nu. NĂ„ lite social fĂ„r jag vĂ€l vara?đŸŽ…đŸ€” Du tomten , du kan inte förbjuda mig frĂ„n att ringa., Med julen Ă€r det lite speciellt och man fĂ„r vara tillsammans. I morgon tĂ€nkte jag flytta till mina förĂ€ldrar, sĂ„ tĂ€nkte jag ta dig med ocksĂ„. Passar det?đŸ€” Sen om du tomten, vill ta med din nya tjej ocksĂ„. đŸ€”đŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€Ł

Hmm… hmm… hmm? đŸ€”đŸŽ… jag har nog ingen tjej sĂ„ du bara vet. Susie, jag tĂ€nker inte förbjuda dig att ringa, nĂ„gon mĂ„tta mĂ„ste det vara. Det stĂ„r ju i reglerna Jag kommer gĂ€rna med, kom ihĂ„g Susie, att du Ă€r varsam nĂ€r du sĂ€tter mig i vĂ€skan. Du fĂ„r inte dra i luvan eller armarna…… SĂ„ ….

VaddĂ„ för regler??đŸ€”đŸ€” Det verkar som om tomten mumlar igen, och sĂ„ pass otydligt att jag hör knappt vad han sĂ€ger, Jag ser att tomtens munn gĂ„r men förstĂ„r ingentig. SĂ„ jag sĂ€ger hej.😊

Hörni, SĂ„g ni vart Susie tog vĂ€gen?đŸ€”đŸ€” Suusie hej , vĂ€nta pĂ„ mej. Ne, hon hann nog smita. Den rackaren!!đŸ€”đŸ€”đŸ€”

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.