Vad hör mina tomteöron?🤔🎅

Vad hör mina tomteöron?🤔🎅 Susies skrivandet om mig som tomte är omtyckt och att det är roligt o. läsa. Hon är rätt finurlig men svår att ha koll på. Liksom nu, Susie skriver och skriver, hinner knappt tala, ja här sitter jag ensam och pratar med mig själv. Ja stackars mig. 🎅 Vänta nu tittade hon åt mitt håll. Suusie svara mig, snälla, snälla.

Tomten, glöm inte bort att jag hör dig även om jag skriver. Ja dina öron hörde alldeles rätt. Nu känner jag av någon förkylning i kroppen, mätte febern men det var inget fast det känns så. Ibland är näsan täppt.

Hmmm… Vet inte vad jag ska svara. Hördu Susie, vad gjorde mannen hos dig?🤔🎅

Det var en personal som hjälpte mig att beställa ett nytt bankkort. Nu ska jag ta och lugna ner mig. SÅ GOD NATT.😊

Åh GOD NATT🎅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.