Hur kom Coronan?đŸ€”đŸŽ…

Ja Susie har varit hemma idag. Hon har tagit det lugnt och sett olika saker pĂ„ Tv och nĂ€tet. För en stund sen gjorde man nĂ„gon grej pĂ„ henne, corona test tror jag att det var. Och om jag hörde rĂ€tt sĂ„ var det positivt, men hur kom coronan?đŸ€”đŸŽ… Susie hej, jag förstĂ„r din besvikelse. Det dĂ€r var inte roligt.🎅

Hej och tack tomten för förstÄelsen. Ja tyvÀrr fick jag corona. Testet visade tydligt med tvÄ streck med svagt rött , vad kan man Ät det, förr eller senare skulle man fÄ. Vet inte varifrÄn det kom, nÀr mina symptom började igÄr borde karantÀnen ta slut pÄ fredag. Tomten, du fÄr ursÀkta mig om jag inte Àr pÄ prathumör. Hej.

Jag förstÄr det bra. Hej .

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.