Arbetet intresserar inte alla människor

Det märks tydligt att arbetet inte intresserar alla människor, de gör vad man ber dem göra. Nu på eftermiddagen tog vi med personalen en praktikant med oss när vi gick till lägenheten. Man hjälpte mig att klä av mig skorna och satte på mina innestrumpor. Sedan gick handledaren och jag o. satte på en tvättmaskin. I ögonvrån såg jag att praktikanten gå bort från lägenheten, och utan ett ord gick man.

Jag känner mig nöjd att inte ha behövt lära praktikanten mina bestyr, utan att någon annan skulle vara med. Min personal har också märkt människans ovillighet, och man har gärna kommit med mig och gjort mina bestyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.