Vad hĂ€nde nu?đŸ€”đŸŽ…

Ja vad hĂ€nde nu?đŸŽ…đŸ€” Susie stannade hemma idag. Assistent typen kom hit. Sen sĂ„g jag nĂ€r Susies julklappar paketerades, men det Ă€r ju över en vecka kvar till jul. Tja, jag förstĂ„r inte med brĂ„dskan, man hinner nog bra. Hej HallĂ„ Susie! hör du mig?đŸ€”đŸŽ…

Ja hej tomten, ja jag hör dig. Nu var det sĂ„ att jag var ledig, eftersom jag hade assistans. Det kĂ€nns bra att fĂ„ julklapparna paketerade. Du tomten, dina funderingar kring brĂ„dskan. SĂ„ borde du inte vara nere i julklappsverkstaden?đŸ€” Ja nu nĂ€r det Ă€r nĂ€ra till julen.đŸ€” Jag har hört att de andra tomtar jobbar nu dag som natt. Varför Ă€r du tomten inte dĂ€r?đŸ€”

Hmm…. hmm… Al l l t t t… allt … Ă€ Ă€ Ă€ r r r… Ă€r inte sĂ„ enkelt att förklara. Susie, det borde du veta. Vi kan vĂ€l sĂ€ga att jag trivdes inte dĂ€r. SĂ„ fick jag uppgiften att vakta dig. Du Susie, det borde du ha sagt att du var ledig. Förresten vart for du pĂ„ eftermiddagen?

Men tomten, Ă€r vi dĂ€r nu igen, om mitt farandet och kommande. Om det Ă€r nödvĂ€ndigt att du mĂ„ste fĂ„ veta, ja jag var ute en svĂ€ng. Mina vĂ€nner bjöd pĂ„ risgrynsgröt. Nu tror jag att jag ska ta och lugna ner mig. SĂ„ god natt.😊

Åh… God natt.😊🎅

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.