Sociala typen🎅

Hej pĂ„ er! HĂ€r sitter jag och funderar, att dendĂ€r Susie verkar vara den sociala typen.🎅 Nu igen hade hon besök av nĂ„gon vĂ€n, som fick en Avon kasse och jösses vad det verkar vara rĂ€tt mycket med Avon Cosmetic. Det betyder att Susie inte har mycket tid för mig. Ja vad ska man göra Ă„t det? đŸ€”đŸŽ…

Hej tomten, vad mumlar du igen?đŸ€”đŸ˜Š En sak har du rĂ€tt i, att jag Ă€r ganska social av mig. Ja det var trevligt att fĂ„ trĂ€ffa en vĂ€n. Tomten, du lĂ„ter mig inte glömma dig. 😊Det kĂ€nns roligt att kunna trĂ€ffa vĂ€nner. Jag kom just pĂ„ nĂ„got att skriva, sĂ„ jag sĂ€ger hejdĂ„

Men vad ska dethĂ€r betyda?đŸ€”đŸŽ… Inte kan kvĂ€llens samtal bli sĂ„hĂ€r kort? đŸ€”đŸ€”đŸ€” Va? Va? Ah, hejdĂ„..

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.