Hon gjorde det igen och öppna julkalendrarna🎅

Hon gjorde det igen, dendÀr Susie, alltsÄ smet menar jag.
🎅
Nej, vĂ€nta nu, nĂ€r jag tĂ€nker efter var hon hemma faktiskt en stund men ganska kort. SĂ„ kom det nĂ„gon mĂ€nniska efter en papperskasse med grejer. Undrar vad det var för grejer. Hmm….?🎅
Tror att det var nÄgot med Avon.

Sch…. VĂ€nta… Tycker igen att jag hör tomtens mummel och lika otydligt som senaste gĂ„ng. Tomten vill nog inte vĂ€nja sig vid med mina helgprogram, det svĂ„ra Ă€r att vara ensam. Ja jag kom hem till mina förĂ€ldrar. HĂ€r öppnade jag julkalendrarna, bland annat kom det nĂ„got att lĂ€gga under mascaran eller dyrikt och en handkrĂ€m. Nu tror jag att det blir ett hej frĂ„n mej. 😀

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.