Alltid brĂ„ttomt🎅

DendĂ€r Susie verkar alltid brĂ„ttomt, nĂ„ja, i och för sig kom hon hem senare Ă€n vanligt. Men det lĂ€r vara normalt, ja vad som sen Ă€r normalt?đŸ€”đŸŽ… NĂ€r Susie kom, pratade hon med lite allvarlig ton med nĂ„gon mĂ€nniska eller personal, Ă€rligt talat kan jag inte skilja pĂ„ dessa tvĂ„ begrepp. Nu tror ni förstĂ„s att jag tjuvlyssnar, nejdĂ„, mina öron hör bra och lite mer.🎅😊

Hej tomten, Glöm inte jag hör dig ocksĂ„. Det Ă€r bara att jag inte alltid hinner prata med dig. Ibland Ă€r det mycket att göra. Jag undrar nog om du inte tjuvlyssnar, nĂ„gon gĂ„ng hĂ€nder det att man talar om nĂ„got som inte passar för tomtöron. Och det Ă€r sant.😊

Åh, men kom igen Susie. Jag tjuvlyssnar inte, men vill bara veta. Vad var det för bestĂ€llning, Avon eller nĂ„got? Och vart gick du med duschstol och handduk ?đŸ€”đŸŽ…

ja tomten, det Àr produkter jag sÀljer. Nu var det en kund som ville bestÀlla. Jag hade min bastukvÀll. Godnatt tomten.

Gomdnatt Susie

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.