Hemma mitt pĂ„ dagen?đŸ€”đŸŽ…

Nu förstĂ„r jag ingenting, dendĂ€r Susie kom hem mitt pĂ„ dagen. Undrar nog vad hon höll riktigt pĂ„ med?đŸ€”đŸŽ… Varför smet hon frĂ„n jobbet.? Och i nĂ€sta sekund lĂ„g Susie pĂ„ en matta pĂ„ golvet sĂ„ var det nĂ„gon som drog i hennes ben men hon verkade tycka om det.

Pssst…..pssst…..Psst….. Tomten vet inte att jag tjuvlyssnar, tycker att han pratar i nattmösssan nu igen Ă€n en gĂ„ng. Minnet verkar ha blivit sĂ€mre frĂ„n förra Ă„ret. Tror inte heller att tomten kommer ihĂ„g att jag hade fysioterapi.

NĂ€men, dĂ€r Ă€r du Susie din rackare. Du borde ha meddelat mig , men vad gjorde du, inte ett ord sade du. Susie, ja jag vet inte vad jag ska ta mig till? Vad pratade du i telefonen om?đŸ€”đŸŽ… TĂ€nker du smita nu igen?đŸ€”

Åh, tomten hej. Nu blev jag avslöjad. Jag trodde att du inte skulle mĂ€rka mig. Ja jag ska fara och hĂ€lsa pĂ„ mina förĂ€ldrar i morgon. Det Ă€r bara en natt som jag Ă€r borta, du tomten, du kommer nog att klarar dig nog.

SĂ„ du lĂ€mnar mig ensam nu igen, Susie hördu det hĂ€r tycker jag inte om. Det hĂ€r Ă€r inte rĂ€ttvist. Jag mĂ„ste nog prata pĂ„ allvar med dig. Hör du det??đŸ€” 🎅 Svara mig dĂ„. Susie, var Ă€r du?đŸ€”

Schh…… Nu gömmer jag mig hĂ€r, tomten Ă€r bara uppjagad. Det Ă€r bara att tomten mĂ„ste fĂ„ lugna ner sig. SĂ„ hejdĂ„ frĂ„n mig,đŸ˜ŠđŸ€ŁđŸ€Ł

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.