Biverkningar av medicinen?đŸ€”

Nu kan det vara nĂ„gon som tycker att det börjar bli tjatigt, angĂ„ende min allergiska reaktion. Än sen dĂ„ ?Jag skriver bara hur det Ă€r med mig.

PĂ„ eftermiddagen kom min mor med flytande Zyrtec antihistamin som tycks verka snabbare och kortison salva. Sen bad vi med mor en personal till lĂ€genheten, vi berĂ€ttade om den allergiska reaktionen. SĂ„ började man fundera pĂ„ vad som kunde vara orsaken till den. Sen funderade jag om det kunde vara nĂ„gon biverkning av medicinen đŸ€”jag Ă€ter för min höft, ja det kan vara möjligt. Nu ska jag försöka ha en paus med medicinen.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.