-3 Terapiansökan skickades in till Fpa

Det har varit mulet och grått idag med ungefär minus tre grader. Själv har jag inte varit ute annat än jag har kört med elrullstolen här över gården.

Min kropp fungerade bra på dagens fysioterapi, trots jag har haft lite allt möjligt som jag kunde bli mer spänd av. Men jag var inte så farligt spänd. Efter terapin skrevs mina motiveringar ner på pappret, rapporten om fysioterapi. Jag skulle skriva vilken nytta jag har haft av min terapi. Sen lovade fysioterapeuten ta terapiansökan med och skicka in till Fpa. Så var pappersarbetet gjort för i år, som känns bra och skönt. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.