På assistansen

På assistansen fick jag chansen att få akvariepumpen tvättad, som var nästan akut eftersom den inte hade blivit tvättad på bra länge. Vattnet hade ändå hållits relativt ren. Hann tvätta kläder, och assistenten vattnade lite mina terrassblommor innan det fryser på därute. Dagens assistans blev lite kortare men på torsdag blir det längre. Bra när man har möjlighet att komma överens om tiderna. Härinne var blommorna fuktiga att de får vänta några dagar till. Ja jag har vattnat en del vid behov.😊☘️

Jo förresten så har citron trädet nya blomknoppar, som känns fantastiskt vid denhär årstiden. 😊🍋☘️ Roligt att få följa med, och en citron håller på att mogna.🍋😊☘️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.