Gör det sällsynta synligt – ett webbinarie om kamratstöd

Nu har jag anmält mig till mitt första webbnarie. ”Gör det sällsynta synligt – ett webbinarie om kamratstöd” som Folkhälsan ordnar

Startdatum:12.11.2022
Kursperiod:12.11.2022 – 12.11.2022
Plats:Webbaserad
Adress:00000 På distans
Visa på karta
Kontakt:Annika Nyman
annika.nyman@folkhalsan.fi
Tillgång:Det finns lediga platser
Anmälan öppnar:30.09.2022 00.00
Anmälan stänger:11.11.2022
Kurskod:18FM0018016

Anmäl dig här

Tidpunkt: Lördagen 12 november kl. 12:00-16:00
Plats: Virtuellt på Zoom. Du får en länk till evenemanget till e-post adressen som du anger i anmälan / loggar in med på kurssystemet. Dagen bandas och kan också ses i efterhand (kräver att du har anmält dig). 
För vem: För personer som på olika sätt berörs av en sällsynt diagnos och för alla som är intresserade av kamratstöd

Innehåll och talare: 

Inspiration som berör – skratt, tårar och eftertanke
Jonas Helgesson
 (Sverige) föreläser om människovärde och livsglädje. Att se alla människor som unika med egna förutsättningar och olika talanger och att se på livet med positiva glasögon. Med både humor och allvar berättar Jonas om fördomar han själv möter och ger tips hur vi alla kan bli mer inkluderande och förstående. Jonas tar upp ämnen som motivation, lycka, drivkrafter, fördomar och problemhantering på ett sätt så alla människor kan relatera till det – oavsett om man har en funktionsnedsättning eller inte.

Kamratstöd för föräldrar – Mikaela Fant, förälder till ett barn som har en sällsynt diagnos. 

”Att ha en sällsynt diagnos betyder inte att man är ovanlig”- Annika Lithén och Carola Lithén är systrar och har båda samma sällsynta diagnos.

Maria Hintze och Annika Nyman (Folkhälsan) modererar evenemanget och berättar också om Folkhälsans verksamhet för personer som berörs av en sällsynt diagnos.” // folkhälsan

Eftersnack kl. 15:30-16:00
Efter föreläsningarna finns möjlighet till eftersnack i två olika virtuella rum. Du kan välja vilket rum som intresserar dig och koppla upp dig till rummet via länkar som du får i ett infobrev närmare tidpunkten. Det ena rummet riktar sig till anhöriga och det andra riktar sig till personer som själva har en sällsynt diagnos. Eftersnacken bandas inte in. 

Anmäl dig här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.