Fiika Café och vågorna vid Fäboda

Det blev en kaffe och blåbärs muffins på Fiika. Cafe Lite roligt kändes det att få trycka på knappen så att dörren öppnades, och veta att man själv har varit med i planeringen av dörrautomatik. Trevligt att vara där på kaffe med mina faddrar, vänner. Muffinsen var stor att jag åt en halv och resten tog jag med mig hem. När vi kom till stan så regnade det, medan man var på Fiika började solen att skina. 😊

Sen blev det en biltur ut till Fäboda. Där var det stora vågor med vita hattar, det gick bra att se från bilen. Vinden var ganska hård. 😊 Jag hade inte varit till Fäboda tidigare i år, men nu var jag och det kändes trevligt.😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.