Värdefullt arbete

Hälsningar från ”Ukrainska”gränsen.🇺🇦 Allt har gått jättebra bara medgång hela vägen. vi har varit i full action redan idag. Linda från Paracrew kom extra ner hit från Norge för att hjälpa oss.Hon har ett stort lager utr ymme för oss och på onsdag kl. 16.00 anländer vår mega transport. Hon har 2 killar och 2 paketbilar som kommer att köra in våra varor till östra delarna av Ukraina där striderna förstört många små byar och människorna saknar det mesta. Alltså ALLT kommer att föras in precis dit där nöden är som störst.
Dessutom har vi idag handlat mat för ca 6000€, allt det tar de med och delar ut.!!!
I kväll har vi också handlat mat i plastpåsar såsom bröd ,ost,skinka youghurt m.m och så har vi varit och delat ut dem till gamla människor som. suttit inpackade i gamla paketbilar som sillar, för att över natta där. Hjjärtat gråter är det verkligen sant —att ett grymt omänskligt krig drar fram här ,och att folk måste fly från kära hem och gårdar. så usligt,bilarna hade paff för fönstrena för insyn tror jag. — Ack tänk att något sånt här är möjligt i vår värld……Men storeligen glad och tacksam att vi alla tillsammans kan göra ngt konkret för att dela på deras tunga börda. Tack för att ni finns ❤️❤️❤️🇺🇦🇺🇦🇺🇦”

// Gunilla Luther- Lindqvist

Tänk vilket värdefullt arbete som Gunilla och Nada gör.💗🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.