EFTERLYSNING/ PERÄÄNKUULUTUS

”😀EFTERLYSNING / PERÄÄNKUULUTUS: Hej alla ivriga stickare i Vasa- och Jakobstadsnejden!! Vårt lager med vuxensockor är nästan slut och vi tar tacksamt emot mera sockor i både dam- och herrstorlekar. Sockorna kan levereras till Vasa, Kvarngatan 15 eller Jakobstad, Skutnäsgatan 8 enligt överenskommelse inom oktobermånad,tel 044 7437 656. #itscooltocare 💛 Hei kaikki innokkaat kutojat Vaasan – ja Pietarsaarenseudulla!! Sukkavarastomme on melkein loppu ja otamme kiitollisena vastaan sekä miesten että naisten kokoja nyt lokakuun aikana. Sukat voi toimittaa sovittuna ajankohtana Vaasaan, Myllykatu 15 tai Pietarsaareen, Skutnäsinkatu 8. Puh 044 7437 656. #itscooltocare 💛”

// Project Liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.