Familjedag

FAMILJEDAG 20.10.2022 🍁🍂
Alla ni som har barn eller unga med någon utmaning inom neuropsykiatriska fältet/autismspektrat – VARMT VÄLKOMNA med på en familjedag vid Kasernområdet i Vasa torsdagen den 20.10 kl. 14-16.30. Vi håller till i parken runt den Ortodoxa kyrkan. Ni har möjlighet att titta närmare på en brandbil, gosa med kaniner, alpackor och getter. Man kan gå en tipspromenad, spela kubb, sparka boll eller klättra i lekparken. En fotograf på plats tar en familjebild med naturen som bakgrund. Det blir utdelning av små överraskningspåsar till alla barn och unga. Alla tar med egen picknick 😊. Anmälan till info@projectliv.fi Meddela hur många barn och unga som deltar, ålder, telefonnummer till kontaktpersonen och ev. annan information. SISTA ANMÄLNINGSADGEN ÄR 19.10.2022.”

// Project liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.