Familjedag

FAMILJEDAG 20.10.2022 🍁🍂
Alla ni som har barn eller unga med nĂ„gon utmaning inom neuropsykiatriska fĂ€ltet/autismspektrat – VARMT VÄLKOMNA med pĂ„ en familjedag vid KasernomrĂ„det i Vasa torsdagen den 20.10 kl. 14-16.30. Vi hĂ„ller till i parken runt den Ortodoxa kyrkan. Ni har möjlighet att titta nĂ€rmare pĂ„ en brandbil, gosa med kaniner, alpackor och getter. Man kan gĂ„ en tipspromenad, spela kubb, sparka boll eller klĂ€ttra i lekparken. En fotograf pĂ„ plats tar en familjebild med naturen som bakgrund. Det blir utdelning av smĂ„ överraskningspĂ„sar till alla barn och unga. Alla tar med egen picknick 😊. AnmĂ€lan till info@projectliv.fi Meddela hur mĂ„nga barn och unga som deltar, Ă„lder, telefonnummer till kontaktpersonen och ev. annan information. SISTA ANMÄLNINGSADGEN ÄR 19.10.2022.”

// Project liv

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.