Goda nyheter och fjärde dosen av coronavaccinet

På vägen till den fjärde dosen av coronavaccinet, fick jag höra goda nyheter om höften. Mor hade talat med min läkare, som berättade att man hade sett inga frakturer på röntgen bilderna .Det var ju bra.

Mina föräldrar och jag hade tider efter varann för vaccineringen. Det var inte länge vi satt i väntrummet och väntade, innan man ropade vårt namn. Själva pickandet gick snabbt, jag hade tagit lätta kläder på mig så det var bara att dra ner ärmen. Ja nu borde man ha bättre skydd mot corona, fast riktig säker kan man inte vara.

Jag fick ett fat med ljung av mor ,blomfatet kom på terrassbordet. Och det blev vackert. Det har inte blivit att jag skulle ha köpt höstblommor än, Miljonbells blommar fortfarande. Sen fick jag lite guldranks plantor i akvariet. 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.