Magnet röntgen

Min mor kom med mig till magnet röntgen. Allt gick väl, i väntrummet kom två vänliga sköterskor som hjälpte mig in i röntgen rummet. Upp på britsen kom jag med hjälp, men när jag såg tuben som man skulle vara inne i, greps jag lite av panik och mor fick komma in o. ta en titt. Redan det lugnade mig lite grann, Man gav mig hörlurar så jag kunde lyssna på Radio Nova, som tog ner på ljudet från maskinen.

Medan röntgen bilderna togs, gjordes några korta pauser så kom man in och sade att det gick bra. Jag låg med böjda ben som kändes bekvämast så, och försökte slappna av men helt avslappnad kunde jag inte vara. Sist och slutligen tog magnet röntgen inte värst länge. Jag hoppas bara att bilderna blev någorlunda bra och inte helt darriga, eftersom jag inte kunde vara riktigt stilla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.