Människor är olika

Ja jag har blivit bra att se hurudana människor är, hur de bemöter en person med funktionsnedsättning. Det första ögonblicket säger mycket, som gäller oss alla vare sig med eller utan handikapp. Ni som har följt min blogg en längre tid, eller känner personligen mig, vet att mitt tal kan försvårar att göra nya bekantskap med nya människor.

Senast idag tänkte jag för mig själv: ”människor börjar tala med mig, sen när man vill.” jag vill och kan inte tvinga någon att prata. Sen bryr jag mig inte om folk förundrar sig, över hur jag kan sitta, prata och skratta med andra människor. Ja människor är olika. Det här är ett ämne som föråldras inte.

Jag koncentrerar mig på min familj och mina vänner ,som jag är omringad av. Alla vänner har någon speciell betydelse, kanske beror det på att jag har träffat dem på olika ställen och tid i mitt liv.😊❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.