EFTERLYSNING/PERÄÄNKUULUTUS:

EFTERLYSNING/PERÄÄNKUULUTUS:
Ambulanserna behöver påfyllning av mjukishundar att dela ut till sina små patienter, men lagren är slut! Sömmerskor och marthor runt om i landet nu är det dags att starta upp symaskinerna! Hör av er till info@projectliv.fi för mönster, beskrivning och tyglogon att sy fast i kanten. Tack också till er som troget syr hundarna år efter år, er insats är guldvärd!

Ambulanssit tarvitsevat täyttöä pehmokoirista joita he jakavat pienille potilaille. Mutta meidän varasto on loppu! Kaikki ompelijat ja marthat ympäri Suomea, nyt on aika käynnistää omeplukoneet! Ottakaa yhteyttä osoitteeseen info@projectliv.fi niin lähetämme teille kaavat, ohjeet sekä kangaslogot joita kiinnitetään koiraan. Kiitos myös teille jotka joka vuosi ompelette meidän koiria, panostuksenne on kullan arvoinen!❤️

#tobringbackalostsmile #livivården #Plhundiambulans #itscooltocare #livhoitotyössä #Plkoiraambulanssissa”

// PROJECTLIV

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.