Boken som är skriven med humor

Förra veckan sålde jag en bok, det känns alltid roligt när någon köper böcker av mig. Och idag fick jag ett tack för den, sen tyckte man att boken var skriven med humor. Alltid känns det trevligt att höra om att boken är omtyckt.

Ja i den skriver mycket om mig men det är en del som jag inte berättar. Den biten får min familj och mina vänner leva tillsammans med mig. I min vardag ger jag mycket av mig till exempel: jag låter människor komma i mitt hem, när jag behöver hjälpande händer och det gör ju att man kommer nära mitt privata. Det här kan vara något som folk inte tänker på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.