Stugmötet och fint respons

Dagens stugmöte var bra, själv kom jag på att jag inte hade varit på den senaste mötet som hölls våren 2020. Då var det nytt med corona och jag bodde hos mina föräldrar då. Nu var det bra saker som togs upp, såsom en gemensam spelstund första lördagen i månaden.

På mötet fick vi som bor och personalen ge respons till varandra. Själv sade jag att man har nog fått hjälp, även om det har varit lite ont med folk. Sen var det en handledare att man tycker om, när jag frågar hur man har det. Jag tyckte att det var fint respons. Det är självklart att jag tänker på de som jobbar här på boendet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.