Litet växthus för krukväxter

Jag kunde inte låta bli att beställa från Smartasaker ,ett litet växthus för krukväxter. Det lät för bra, och skulle underlätta när frostnätterna börjar komma.😊

Bild // Smartasaker.se

  • Får växterna att trivas
  • Skyddar mot frost, oväder och djur
  • Perfekt för ömtåliga krukväxter
   Växthuset ger ett varmare klimat som dina växter kan trivas i och är smart att sätta över en liten odling, en enskild växt i trädgården eller över en eller flera ömtåliga plantor.

   Hur fungerar växthuset för krukväxter?
   De täta plastväggarna håller kvar fukt och värme och ger växterna ett skydd mot frostnätter på tidig vår och sen höst. Det varmare klimatet bidrar även till att dina växter trivs bättre och att grödorna mognar snabbare på sommaren.

   En annan fördel är att växthuset skyddar mot regn och blåst samt håller borta fåglar, rådjur och andra djur som gillar att kalasa på dina växter. Växthuset kan även användas på våren för att förvärma jorden inför tidiga planteringar.

   Hur fäller jag ut växthuset?
   Växthuset är mycket enkelt att fälla ut, ta bara ut det ur förvaringspåsen så vecklar det upp sig själv. Använd sedan de medföljande markpinnarna och förankra växthuset i marken.

   När du inte använder växthuset fäller du bara ihop det och lägger ner det i den medföljande förvaringspåsen. Tar minimalt med plats i förrådet.

   Specifikationer
   Mått: 0,5 meter x 0,5 meter x 0,5 meter””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.