Läkarbesöket

Läkarbesöket gick bra. Det känns alltid skönt att vara till min egen läkare och inte behöva förklara saker om mig eller min funktionsnedsättning. Nu tog man en titt på höften, trodde att det kunde vara något muskulärt. För säkerhets skull fick jag en remiss till magnet röntgen, jag fick också värkmedicin för värk och spänningar.

Sedan tog man itu med läkarintyget som jag behöver ha till FPA, det är den årliga terapiansökan. Vi gick med läkaren o. mor igenom det gamla intyget, och diskuterade om det fanns något som borde ändras. Där fanns något smått att ändra.

När läkarbesöket var klar, for mor och jag upp till röntgen avdelningen och prata. Det var ett papper att fylla i. Och efteråt kände jag mig nöjd med besöket hos läkaren. 😄På hemvägen var vi via apoteket efter mina värkmediciner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.