Terrasstädning och blomskötsel +20🌥️

Det var ganska mulet på dagen men ändå varmt, till eftermiddagen kom lite sol och blev +20 grader. Nu på assistansen ville jag städa lite terrassen, det vill säga att dammsuga golvet. Men före dammsugandet fyllde vi med assistenten på lite jord åt några av pelargonerna, blomjorden hade sjunkit under sommaren. Jag kanske är lite noggrann och tyckte att blommorna behövde få mera jord, ja det började se bättre ut. 😊Sedan satte man nägra stödpinnar åt en pelargon, nu börjar blommorna vara lite tunga så att de inte böjs och går av.😊☘️

Ja jag känner mig nöjd att man dammsög min terrass. Det var en bra dag med terrass städning och blomskötsel.

Pelargonerna.😊☘️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.