Något att se framemot och beställde från Wolt

Ja på dagen anmälde jag mig till en sommarfest. Roligt att få se vänner. Nu blev skjutsen ordnad också, jag får sitta på med ett par andra vänner. Trevligt när man har något att se framemot. .😄

Sedan märkte jag att min lemonad började ta slut, och beställde lite från Wolt. Så hann jag just öppna lägenhetens dörr och säga till personalen ifall man ser Wolt bilen komma med min beställning. Och i samma stund kom bilen o. man gick ut och hämtade mina varor. Sedan gick jag ut i korridoren och pratade lite med de andra. Nu har det konstaterats ytterligare ett coronafall i stugan, själv är jag frisk. 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.