FotvĂ„rd đŸŠ¶och sociala medier

PĂ„ eftermiddagen hade jag fotvĂ„rd, som kĂ€ndes skönt. Sedan var det trevligt med lite socialt umgĂ€nge, och fĂ„ prata med nĂ„gon annan utanför boendet. SĂ„ fick jag mina fötter i skick. EfterĂ„t visade jag terrassen med blommorna och pelargonerna.😁 Det var trevligt att fĂ„ visa blommorna.

Vet att jag har skrivit om dethĂ€r tidigare, att det har varit bra och dela upp mellan privat- och blogglivet pĂ„ de sociala medierna. Just nu verkar det vara flera som hittar mig pĂ„ facebook bloggprofilen, dĂ€r kan nĂ„gon tycka att jag Ă€r lite trĂ„kig som delar bara blogginlĂ€gg. Men det Ă€r mitt val, pĂ„ det sĂ€ttet kĂ€nner jag mig bekvĂ€m. 😁

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.