‎Saligt närande kräm för händer, armbågar och fötter‎

Nu vet jag inte hur många hudkrämer, jag har testat till mina torra knän. De är många. Senaste gången som jag var inne och kika på Avons sidor, hittade jag den här.

‎Saligt närande kräm för händer, armbågar och fötter‎

‎Beskrivning ‎
‎Upplev en närande och återställande ritual med afrikanskt sheasmör. AHA-syror och sheasmör i den rika kompositionen hjälper till att minska bildandet av döda hudceller, samt mjuka och släta grova och torra områden. ‎

‎Så här fungerar det: Hand-‎
‎, armbågs- och fotkräm slätar ut grov och torr hud. Mjukar effektivt förhårdnader. ‎

‎Hur man använder: ‎
‎Applicera dagligen på rengjord hud av fötter, armbågar, knän och andra torra områden.‎


‎Det var i måndags som jag började använda den här krämen, då var mina knän vita av torrt hud och jätte torra. Nu redan efter tre, fyra dagar ser de bättre ut, krämen är nog värd priset som inte är så stort.😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.