Allt möjligt fix här hos mig

Förmiddagen var det allt möjligt fix här hos mig. Assistenten kom idag, samtidigt kom min mor och fixade lite på terrassen. De torra och döda tuijorna togs bort, det var bra att vara två när man gjorde det. Så gick jag med på att man stödde upp citron trädet med ett band, att kvistarna skulle orka bära citronfrukterna.😊🍋Sedan hade jag plötsligt fått en barrväxt till terrassen igen, det var mor som hade varit och köpt en. Denna barrväxt borde tåla torkan.

Det var bra att ta akvariepumpen o. tvätta den. Pumpen var ganska tung nu, det var ju en av sakerna som gjorde mig glad över att ha assistansen idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.